У рамках Великоднього фестивалю черкасці та гості міста насолоджувались грою місцевих музикантів на різних інструментах, споглядали арт-об’єкти, мали можливість відволіктися від проблем сьогодення та цікаво, атмосферно провести час.

До створення мистецьких об’єктів долучилася і кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ННІ педагогічної освіти,соціальної роботи і мистецтва. Зокрема студентами під керівництвом викладачів кафедри було розмальовано стріляні гільзи та перетворено їх в арт-об’єкти, як символ непереможності, стійкості, мужності та віри в світле майбутнє.

Мером міста Анатолієм Бондаренко було відзначено Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького дипломом учасника фестивалю. Також вперше в Черкасах зазвучала мелодія карильйону. Єдина в Україні дипломована карильйоністка Ірина Рябчун продемонструвала неймовірний переливив дзвонів.

Музикантка заграла популярні мелодії українських пісень та авторські композиції, що були створенні під час війни. Київський пересувний музичний інструмент карильйон вміщує 50 дзвонів різних розмірів, які було відлито в Нідерландах.Черкаси – креативне, культурно-мистецьке, духовно-естетичне середовище.#ЧНУ

https://www.facebook.com/groups/nnipedosvita/posts/6448770748475043/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *